JM Amersfoort toont groei spelers BS Tiel!

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober is in Amersfoort het Wim Top Junior Masters gespeeld. Het Junior Masters circuit is bedoeld voor de betere jeugdspelers in Nederland.

Badmintonschool Tiel was met liefst tien spelers vertegenwoordigd. Het werden twee prima dagen waarin erg goed werd gespeeld. Opvallend voor de coaches was dat er ontspannen en gefocust gespeeld werd. Ook werden aanpassingen in het spel tijdens de wedstrijd prima uitgevoerd, terwijl dat in het heetst van de strijd toch erg lastig is.

Voor sommige spelers was het een kennismaking met de JM. Dan mag je niet teveel verwachten, het niveau is veel hoger dan je gewend bent. Toch zal de ervaring voor zorgen dat er qua spel grote stappen gemaakt gaan worden. Meer ervaren spelers hebben van die ervaring gebruik gemaakt door allen één of meerdere partijen te winnen.

Maar het hoogtepunt van het toernooi was de prestatie van Sherena Vink. In een geweldige serie wedstrijden in de single Meisjes Onder 15 wist zij de hoofdprijs te winnen! Wij feliciteren haar natuurlijk met deze geweldige prestatie!

Sterre Bang, die de afgelopen jaren bij BS Tiel trainde, speelde namens het RTC Arhem en won met Esmeralda het Meisjes Dubbel onder 13! Super goed gedaan!

We sluiten dit toernooi af met dank aan alle spelers. Maar natuurlijk ook aan de sponsors (ouders) en coaches die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!

Halverwege de finale was de stand nog in evenwicht…

Trots op Sherena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Badmintonschool Tiel